مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام بعد از درگذشت شوهرم، ازدواج کردم، برای اینکه حقوق مستمری ام قطع نشه با شوهر جدیدم صیغه 99ساله کردیم و سر خانه و زندگی رفتیم،
بنا به دلایلی مدتی است شوهرم خانه را ترک کرده و دیگر به منزل نمی آید
قبلا هم که مشاجره داشتیم ترک خانه کرده بود،
حال میخواستم بدانم میتوانم پیگیر مهریه ام بشم؟ آیا میتوانم درخواست نفقه و خرج خانه و ... بدم؟
میشه راهنمایی کنید چه حق و حقوقی دارم که بشه پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، زوجه در عقد ازدواج منقطع صرفاً حق مطالبه مهریه مندرج در سند نکاحیه را از زوج دارد و در عقد نکاح موقت به زوجه نفقه و خرجی و ... تعلق نمی گیرد مگر در عقدنامه شرط شده باشد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مصداق ترک منزل برای مردمصطلح نیست،بنابراین شوهربه خانه نیامده درست است،ودرعقدموقت شوهرهیچ وظیفه ای نسبت به خانم خویش ندارد،مبلغی که به عنوان مهریه درعقدمطرح گردیدباید پرداخت گردد.موفق باشید