مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی در ارتش

با سلام خدمت وکلای عزیز. من از پرسنل ارتش هستم با سنوات 7 سال خدمت در ارتش و 30 درصد جانبازی که در یکی از عملیات ها حادثه ای غیرمنتظره برامون اتفاق افتاد.یعنی موشک خوردیم.والانم دارای طبقه اعصاب و روان که هنوز دارو مصرف میکنم و تحت نظر هستم با اینکه حدود 3 سال ازون قضیه میگزره اما هنوزم کابوس شبانه،ترس و اون استرس و اضطراب همراهم هست. و هم چنین دارای بیماری آسم میباشم که در این حادثه وضعم از لحاظ بیماری آسم بدتر شد.با این وجود دیگ هیچگونه انگیزه ای برای خدمت در ارتش رو ندارم و هر روز احساس پوچی و تباهی میکنم ازین لحاظ که هیچکس و هیچ ارگانی برام هیچ ارزشی قایل نیستند.میخاستم بدونم با وجود این تفاسیر شانسی برای بازنشستگی دارم؟ با وجود اینکه دوستانم بخاطر همین اتفاق بازنشست شدند؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام بله باید به کمیسیون پزشکی ارتش مراجعه کنید و برای شما پرونده تشکیل و برای شما درصد جانبازی تعیین میشه و از کار بازنشسته میگردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود از کار افتادگی باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد