مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی در ارتش

سلام و عرض ادب ، من از سال 95 درگیر مشکل جابجایی مهره کمر ( تدریجی ) بودم و در سال 96 به همین دلیل مجبور به عمل جراحی و فیکس کردن 3 مهره از کمر شدم ( 15 سال سنوات در ارتش دارم ) . به من طبقه 3 پزشکی داده شد . همزمان با من یکی از همکاران هم سنوات همین مشکل رو داشت با این تفاوت که ایشون 4 مهره رو عمل و فیکس کردن باز نشست شدن . ( هر دو مون بدون عارضه عصبی بودیم . )
1 - چرا با اینکه تمام شرایط عمل و مشکلات قبل و بعدش و استراحت و پزشک و منطقه خدمتی و .... مثل هم بود فقط به خاطر یک مهره ایشون بازنشست و من باید 15 سال دیگه خدمت کنم ؟
2 - امکان داره قانونی باشه مثلا بعد 20 سال منو بازنشست کنن ؟؟
ممنونم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید تقاضای بازنشستگی خارج از موعد کنید تا بررسی شود و طبق سنوات اقدام گردد البته نگفتید محل خدمتتان کجاست چه ارگانی است ؟

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید درخواست بازشستگی خارج از موعد کنید تا بررسی کنند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید درخواست بازنشستگی پیش از موعد دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید تقاضای بازنشستگی خود را ارائه دهید و در صورت داشتن شرایط قانونی مورد پذیرش قرار خواهد گرفت