مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت قطعی حبس ضرب و جرح

با سلام خدمت وکلای محترم

بنده با یکی درگیر شدم و این درگیری باعث ضرب و جرح عمدی شده دادگاه 3 سال زندان در نظر گرفتن ولی چون اعتراض کردم یکسال حبس قطعی و پرداخت مقداری دیه محکوم شدم متاسفانه شاکی راضی نیستن رضایت بدهند بنظر شما یک وکیل کار بلد میتواند مرا از زندان خارج کند تا این یک سال زندان نروم ممنونم اگر جواب بدهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه حکم قطعی صادر شده است صرفا می توانید درخواست پابند بدهید
تحت شرایطی می توانید بعد از تحمل مدتی از حبس درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر باید پس از یک سوم تقاضای آزادی مشروط کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام با توجه به قطعیت حکم تحت شرایطی می توان پس از گذشت یک سوم مدت حبس، درخواست آزادی مشروط یا تعلیق اجرای باقی مجازات را داد. همچنین میتوان درخواست دریافت پابند الکترونیک را به اجرای احکام تقدیم کرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حکم قطعی شده خیر اما امکان تخفیف و تعلیق و عفو مشروط و درخواست پابند ااکترونیکی بعد از گذشت مدتی از حبس هست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، مي توانيد برای پابند الکترونیک اقدام کنید برای سایر نهادهای ارفاقی باید پرونده را دقیق تر مطالعه کنم.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای پابند می توانید اقدام کنید برای استفاده از نهاد های ارفاقی هم حتما باید حداقل یک سوم مدت حبس را گذرانده باشید

یک وکیل :

با سلام اسناد و مدارک و آرای صادره نیازمند بررسی است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قبل از محکوم شدن می بایست وکیل بگیرید .
در طول اجرای حبس ارفاقاتی وجود دارد می توانید استفاده نمایید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر مگر ایشان رضایت بدهد یامدتی درحبس باشید وتقاضای پابندبدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر باید پس از یک سوم تقاضای آزادی مشروط کنید