مشاوره حقوقی رایگان - جعل قولنامه با اثر انگشت متوفی

سلام. برادرم در سال 76 لحظه مرگ پدرم انگشت پدرم را روی چند برگه کاغذ سفید زد با اینکه سنم کم بود خودم شاهد این ماجرا بودم،بعد از چند ماه یا چند سال با همان برگه قولنامه ای نوشته که زمین را از پدرم در سال 60 خریده و بجای پدرم امضا کرد،در صورتی که سال 60 برادرم 16 سال داشت،و این قولنامه از همه وراث مخفی بوده،الان حدود 2ماه پیش صلح نامه ای بین وراث نوشت که سهمتان را میدهم ولی 1160 متر از زمینها برای من است و مقداری از آن را فروختم.حالا میخوام بدونم از چه راهی باید شکایت کنم و اینکه آیا اثبات جعل قولنامه قابل تشخیص هست یا نه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقسیم ترکه مطرح نمایید جعل مبایعه نامه هم قابل اثبات است . برای مشاوره بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید
در صورت ارائه قرارداد می توانید درخواست کارشناسی بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخصوص جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید تا بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جعل و استفاده از سند مجعول توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است و اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

یک وکیل :

سلام بله امکان شکایت وجود دارد حتما پیگیری کنید