مشاوره حقوقی رایگان - متهم به مالخری

بنده مغازه خدمات کامپیوتری دارم دو سال قبل دو نفر به مغازه ام آمدند و قصد فروش لپ تاپ داشتن وقتی لپ تاپ 3میلیون پانصد هزار تومانی را 500 قیمت دادم و قبول کردند متوجه شدم لپ تاپ دزدی است و چون 12 لپ تاپ مغازه دوستم به سرقت رفته بود.
150 به آنها دادم و الباقی را 1 ساعت دیگه بعد از تست لپ تاپ خواهم داد بعد از اینکه رفتند به دوستم زنگ زدم شماره سریال لپ تاپ را برایش خواندم که پس از استعلام اعلام کرد در لیست لپ تاپ های سرقت رفته نیست
بعد از 1 ساعت سارق بازگشت وقتی گفتم لپ تاپ را نمیخوام کمی بین ما جروبحث شد و با بیان اینکه 50 هزار از پول را خرج کردن
100 تومان پس دادن و لپ تاپ را تحویل گرفتن و در هنگام خروج با بیان (همدیگر رو میبینیم و میدمت بالای درخت) از مغازه خارج شدن و 2 ماه بعد بعد از اینکه دستگیر شدن من را به عنوان مالخر معرفی کردن و دستگیر شدم و کلیه اجناس مغازه ام که 4 برگ a4 به آگاهی منتقل شد برای استعلام
بازپرس ... ... بعد از این که پافشاری من را در بیگناهی دید گفت وقتی فرستادمت آگاهی 60 تا گوشی گردن میگیری
و در آخر گفت اگه میخوای کمکت کنم 2تا گوشی گردن بگیر تا کمکت کنم و من نوشتم یک گوشی با کارتون و یکی بدون کارتون که 100 تومان از مبلغ گوشی بعد از دریافت کارتون پرداخت میکنم.
بازپرس برایم 2سال حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق صادر کرد
با توجه به استعلام اجناس مغازه ام که تماما بی مورد و اعتراف یکی از متهمین به بیگناهی بنده در دادگاه تجید نظر باز هم حکم تغییر نکرده و به اجرای احکام فرستاده شده است
نمیدونم به چه جرم و گناهی باید 2 سال حبس را تحمل کنم؟

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

دوست عزیز شما اگر در مرحله بازپرسی اقرار نموده باشید اقرار شما اعتباری ندارد و در این صورت به صرف ادعای متهمان دیگر محکومیت شما برخلاف موازین قانونی است و شما با درخواست اعاده دادرسی میتوانید رسیدگی مجدد را درخواست نمایید.
ولی در صورتی که در دادگاه اقرار نموده باشید و اقرار شما از روی اجبار و فریب نباشد باید به دنبال راه دیگری مثلا اخذ رضایت مالباختگان باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-پرداخت 400 هزار تومان به سارقین 2- اقرار به مالخری(ولو به دروغ)3- عدم مشاوره یا استخدام وکیل قبل از هر کاری.یاالله