مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیش از موعد

سلام
قرارداد 2 ساله نوشتم و 9 ماه آن مانده. فروش ندارم و خواهان فسخ قرارداد هستم که توافق حاصل نشد و موجر میگه باید تا پیدا شدن مستاجر جدید صبر کنم اما کرایه برای من بسیار زیاد است و توان پرداخت ندارم
1- جلوی فروشگاه کانال آب را کندند تا تعمیر کنند 9 ماه است راه رفت و آمدی بدفرم شده و مسیر جلوی فروشگاه ناهموار و بدشکل است آیا میتواند دلیل خوبی برای فسخ باشد؟
2- اگر موجر به هیچوجه راضی به فسخ نشود، با تخلیه و تحویل کلید به بنگاه میتوان قانونی اقدام کرد؟
3- اگر 1-2 ماه کرایه ندهم تا موجر مجبور به فسخ شود، آیا باید خسارتی بدهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

عقد اجاره عقدی لازم هست و تا پایان مدت اجاره نمیتوانید آن را به هم بزنید مگر با توافق موجر

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در صورتیکه اثبات نمایید که جدیدا شرایطی بوجود آمده که حق انتفاء از مورد اجاره را از شما سلب نموده است و اینکه نمیتوانید از آن انتفاء ببرید شاید بتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید