مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادخواست ثبت گردید

سلام وقتتون بخیر پدرم این پیامک براش اومده رفته کافی نت گفته چیزی بالا نمیاره.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
(دادخواست شماره ............ ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه روستاي .........شوراي حل اختلاف شهرستان......... ارجاع و با شماره پرونده .... و رمز شخصي ثبت گرديد
نقطه چین ها رو خودم زدم . عذرخواهی میکنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقت رسیدگی و موضوع به زودی به پدرتان ابلاع می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منتظر بمانید برای شما مجدد ابلاغ می آید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ظاهرا دادخواست علیه پدر ثبت شده است اگر از سامانه عدل ایران باشد و سر شماره کلاهبرداری نباشد....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست به طرفیت پدر شما مطرح شده است
و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما در شعبه که اعلام کرده اید ثبت شده و منتظر باشید تا وقت رسیدگی تعیین می گردد اگر دفاعیات ای دارین از طریق لایحه و دفتر خدمات قضایی ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما منتظر پیامک بعدی باشید
بعد از مدتی پیامک در سامانه ثبت می شود