مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند با وکالتی که دارای 3 شرط است انجام شده

سلام ببخشید بنده درسال 1397 به یک نفر وکالت دادم این وکالت دارای 3 بند میباشد 1 وکالت قابل عزل می باشد 2 وکیل حق حق توکیل به غیر را ندارد 3 به نام خود میتواند به شرط انکه ثمن معامله را بپردازد که متاسفانه بنده در تاریخ 21/04 97 تصادف کردم ودو ماه در کما بودم بعد کما هم تا 6 ماه اصلا عقل درست حسابی نداشتم وکیل بنده در تاریخ 09 97 اقدام به تنظیم سند نموده و الان دو ماه است بنده را از ملک خودم بیرون انداخته میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید از کجا وچگونه میتوانم بدون هزینه حقم را بگیرم چون در حال حاضر حود 14 ماه است که کار نکردهام وهر چه داشتم خرج کردهام خواهش میکنم راهنمایی نمایید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید و بدون پرداخت هزینه امکان انجام کار وجود ندارد.