مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن

سلام من خانه ای را از یک کارمند بانک خریداری کردم و اون کارمند بعد از اینکه سند خانه آمد بدون اطلاع من سند رو با سند خانه پدرش تعویض کرده و در رهن بانک قرار داده و از کشور خارج شده الان با اینکه قاضی رای داده که بانک فقط بدهی پلاک ثبتی رو اعلام کنه ولی بانک قبول نمیکنه و میگه کل بدهی های این شخص رو ما باید پرداخت کنیم و هیچ نامه ای به دادگاه نمیده
و بدهی سند 35 میلیون هست ولی بدهی های کل این آقا 400 میلیون
و برای تمام بدهی هاش همکاراش ضامن هستن ولی بانک چون فقط این یک سند رو از این آقا داره زیر بار نمیره و الان یک ساله که ما با حکم اجرائیه از این ادره به اون اداره می‌فرسته

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق قرارداد خود عمل نمایید مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد