مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت ملکی

سلام و عرض خسته نباشید بنده در سال 1390 یک وام گلخانه گرفتم یکی از وثیقه ها مازاد سند دوستم بود به مبلغ سی میلیون و پنج ساله .سال 96 من اون تسهیلات سی میلیونی که سند دوستم ضامن بود رو تسویه کردم ولی بقیه وام هنوز بدهکار بودم و ایشون هم هیچوقت برای تمدیدبقیه وام به بانک نیومدن و وثیقه ها و ضامنهای خودم کفایت میکردن الان بعد از شش سال گفته سند رو برام فک ورهن کن من هم رفتم بانک میگن شما به بانک بدهکارید باید بدهی رو پرداخت کنید تا سند آزاد بشه آیا از لحاظ حقوقی وقتی اون سند دیگه درگیر وام نیست بانک میتونه این حرفو بزنه ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در رهن بانک باشد باید تسویه کنید تا ازاد شود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بستگی به نیت شما نداره
چنانچه سند برای کل وام درگیر باشد نمی‌توان آن را آزاد کرد
قرارداد بانک ملاک هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله ‌
ابتدا باید تمام اقساط وام پرداخت گردد و سپس درخواست فک رهن نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اقساط تادیه و تقاضای فک رهن شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است