مشاوره حقوقی رایگان - زیر سن قانونی امکان گرفتن طلاق توسط پدر بدون رضایت دختر هست؟

سلام خسته نباشید
من 16 سالمه تقریبا 2 ماهه عقد کردم و خونه پدرم هستم (خانم هستم)
پدرم با شرط هایی راضی به ازدواج شد که تمام اون شرط ها انجام شدن ولی الان
پدرم به دلیل لجبازی با من و همسرم میخواد که طلاق من و بگیره ولی (خودم راضی نیستم)
امکانش هست که بتونه طلاق منو بدون رضایت خودم بگیره چون زیر سن قانونی ام؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر نمی تونه اگه شما راصی نباشی مگر اینکه دلایل محکمه پسند بیاره برای قاصی