مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و دزدیدن ماشین شوهر توسط زن

سلام. خانم من به کمک برادرش ترک منزل و اقدام به بردن ماشین و فروختن آن کرده اند و همچنین با کلک و نیرنگ در محضر حضانت بچه ها و حق طلاق را به نفع خودشان کردند با توجه به گرفتن مهریه تکلیف چیست

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مهریه شان چطور پرداخت شده سندی دارید یا ماشین رو بردن فروختن اظهار میکنید که مهرشون پرداخت شده ؟ و خیلی سوالات دیگر که باید روشن کنید تا پاسخ جامع داده بشه

یک وکیل

درخصوص طلاق و حضانت کاری نمیتوانید بکنید. برای دیگر ادعاها میتوانید با داشتن مدرک و دلیل شکایت یا طرح دعوی کنید.