مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک از طرف فروشنده

با سلام خدمت شما
بنده حدود 8 ماه پیش یک موتور سیکلت قسطی خریدم و 9 فقره چک کارمندی به همراه تعهد پرداخت در دفتر خانه به فروشنده تحویل دادم و موتور را گرفتم 4 فقره چک را سر وقت مقرر پاس کردم و تنها چهار عدد چک معادل نیمی از پول وسیله باقی مانده و یک چک ضمانت پرداخت ولی فروشنده فقط یک برگ تردد که با سربرگ فروشگاه خودش هست به من داده و هیچ مدارک دیگه ای به من نداد تا 3 ماه پیش که تصادف کردم و موتورم توقیف شد حال برای ترخیص موتور به برگه سبز نیاز هست و فروشنده از داده مدارک خود داری میکند نمیدونم چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

نیاز به برگ سبز نیست. با همان قولنامه با قاضی مربوطه صحبت کنید.