مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

بنام خدا
باسلام و درود
احترام بنده کارمند دادگستری هستم و در پرونده ای بنا به دلسوزی برای متهمی که فرزند شهید بود بپاس حرمت خون شهیدان و کمکی به متهم ایشان را به وکیلی معرفی کردم که پس از مراجعه به وکیل از آنجا که وکیل معرفی شده متهم رو آدم نرمالی ندید از گرفتن پرونده وی امتناع کرد و وکالت وی رو نپذیرفت اما متهم بنا به تحریک فردی .... به حفاظت مراجعه کرده و تلفن بنده شنود شده و الان اتهام ادعای اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات علیه بنده و وکیل مورد نظر مطرح شده در حالی که هیچ رابطه مالی بین من و وکیل نبوده و نیست و وکیل نیز وکالت شخص مورد نظر را نپذیرفته الان بنده را احضار کرده تحت همین عنوان و این اتهام رو متوجه وکیل نیز نموده آمد لطفاً راهنمایی بفرمایید. ممنونم از محبت شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

معرفی نمودن اشخاص به یک دیگر ه تنها اعمال نفوذ نیست بلکه روالی معمول در دادگستری است نگران نباشید با حضور وکیل و ارایه توضیح موضوع رفع می شود