مشاوره حقوقی رایگان - آیا استوری در اینستاگرام جرم دارد؟

خواهرم را به اتهام های زیر که بخاطر قرار دادن استوری بوده، بازداشت کرده اند. حکم این جرایم چیست وو باید چکار کنیم؟
اتهام: اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی و خارجی
اغوا و تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر به قصد بر هم زدن امنیت کشور
تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی
نشر اکاذیب

تو رو خدا یکی راهنمایی کنه. اصلا توی شهر ما هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. حتی در خیابونهاش کوچکترین شعاری هم داده نشده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه اگر اثبات شود حبس و گاها اعدام به دنبال دارد