مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ازم شده و ثابت کردم الان ب جرم افترا شکایت کرده

من توی اینستا برای نصب دکور یلدا بیعانه دادم و زمان انجام کار طرف گفت هزینه ایاب و ذهاب جداست درصورتی که من تاکید کرده بودم روی قیمت پایانی و قبول کرده بود وقتی قبول نکردم بلاک کرد و نیومد منم رفتم شکایت کردم و پولمو پس گرفتم توی این مدتم بهش میگفتم که پولم و پس بده و کامنت گذاشتم بدون هیچ توهینی و به یه پیجی که تبلیغشو کرده بود گفتم این خانوم کلاهبرداره.
حالا با اینکه من برنده پرونده شدم و پولمو گرفتم رفته به جرم توهین و افترا و نشر اکاذیب شکایت کرده بنظرتون دعوای رد میشه؟ و ممکنه قاضی رای رو به نفع اون بده!!!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان موفقیت وجود دارد
وانگهی نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا شما مرتکب جرم افترا شده اید و ممکن است محکوم شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بدون دفاعیات مناسب و حضور وکیل قطعا محکوم میشید به افترا چرا که پرونده شما حقوقی بوده و ایشان کلاهبردار نبوده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به مفاد دادنامه ای دارد که به نفع شما صادر شده

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

موضوع کلاهبرداری موضوع جداست و این موضوعی که شما در پیج ایشان کلمه کلاهبردار قید گردیده است نیز جرم جداگانه است و به نظر می رسد که طرح جرم افترا علیه شما به درستی صورت گرفته است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر اتهام کلاهبرداری زده اید و نتوانید اثبات نمایید افترا محسوب می شود اما اگر بواسطه ی شکایت کیفری کلاهبرداری پول را پس گرفته اید افترا نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا عرض کنم نتیجه دعوا قابل پیش بینی نمی باشد اما استفاده کردن از کلمه کلاهبردار افترا می باشد اما اینکه ایشان بتواند ثابت کند یا خیر بستگی به این صورت دارد که در چه مکان هایی از این کلمه استفاده شده باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر حکم قطعی بنفع شما صادر شده افترا و نشر اکاذیب معنا ندارد . اما توهین جرم مستقل است قابل پیگیری است . به هرحال تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر رد نمی شود و احتمال محکومیت شما وجود دارد ، بهتر است سعی در دفاع و اثبات عدم سوء نیت تان داشته باشید