مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک با دفترچه بیمه

سلام وقت بخیر خواستم بدون بادفترچه بیمه میشه تعویض پلاک کرد خودم ساکن تهران هستم اما اجازه نامه بنامم نیست با دفترچه میشه تعویض پلاک کرد وایا باید اعتبار داشته باشه یان چون الان با کارت ملی جایگزین شده ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستندات و مدارک و موارد جایگزین از طریق مرکز تعویض پلاک‌ پیگیری شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
برای تعویض پلاک نیازمند احراز محل سکونت می باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدرک سکونت مهم است کا باید ارائه دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
باید اجاره نامه با سند معتبر دیگری مبنی بر احراز سکونت داشته باشید