مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق شکایت

باسلام. بنده در محل کار با یکی از همکاران دعوام شد. در این درگیری بنده آرنج دستم توسط همکارم شکست. بعد از عمل جراحی و گذاشت پیچ داخل آرنجم، رفتم از اون آقا شکایت کردم. بعد از پا در میانی چند نفر از همکاران بنده شکایتم رو به حالت تعلیق درآوردم و کارفرما برای من از بیمه حوادث غرامت گرفت گفتن که دستم در سالن کار شکسته. الان بعد از تقریبا یک و نیم ماه می‌خوام از طرف شکایت کنم و شکایتم رو از حالت تعلیق در بیارم. خواستم بدونم با همون مدارک پزشکی که دارم میتونم اقدام کنم یا مدرک دیگری لازم هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شکایت ضرب و جرح توسط همکار ضرب و جرح توسط همکار ضرب و جرح تعلیق شکایت