مشاوره حقوقی رایگان - ملک بین وارث

سلام و خدا قوت یک خونه هست بین چند نفر وارث و این خونه رو به یکی از وارثین فروختن ولی یکی از این وارثین هیچ جوره با نفری که خونرو خریده کنار نمیاد آیا میشه سهم اونو کنار گذاشت و خونرو سند زد ممنون و متشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تصرف خریدار باید تمام وراث سهم خود را انتقال دهند در غیر این صورت امکان تصرف وجود ندارد
به هر حال بقیه وراث می توانند سهم خود را انتقال دهند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است
سند می‌توان زد آن شخص با خریدار شریک می‌شود.....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که

کدام یک از وراث میتوانند سهم خود را به هر شخصی که تمایل دارد منتقل کنند اما

استفاده از ملک مشاع نیازمند رضایت تمام مالکین است

و اگر یکی از مالکین سهمی هرچند جزئی داشته باشد می تواند درخواست فروش آن را از دادگاه محترم تقاضا نماید

یک وکیل :

سلام و درود باید دادخواست فروش مال مشاعی بدهید و تقسیم و در مزایده در یده فروخته می‌شود و هر یک از وراث نیز می‌توانند در مزایده شرکت نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مشاعی سهم بقیه قابل انتقال است

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام بدون توافق ورضایت کلیه وراث وامضا ی همگی خرید وفروش و... امکان پذیر نیست

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود مابقی وراث میتوانند تقاضای فروش ملک مشاع را از دادگاه نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر یکی از ورثه توافق نمیکند باید دستور فروش از دادگاه بگیربد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر باید همه مالکین‌مشاعی رضایت داشته باشند والا دستور فروش از طریق دادگاه درخواست شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اختلاف می توانند دستور فروش گرفته و مزایده بگذارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به میزان قدرالسهم وراث که رضایت دارند ملک قابل انتقال است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اندازه سهم بقیه بلی ولی اون یکی با خریدار شریک مشاعی خو اهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق اداره دارایی ماده 19 مالیات بر ارث را بگیرید و انتقال دهید بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای این کار نیاز است که بدوا اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید.