مشاوره حقوقی رایگان - ملک و املاک بین وارث

با سلام و خدا قوت. کسی که بین وارثین با بقیه کنار نمیاد میشه سهم اون طرف را کنار گذاشت و برای سند زمین یا خانه اقدام کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما پاسخ داده شد و با تکرار سوال پاسخ تفاوتی نمی نماید اما مجددا عرض می نماید

آینده هر یک از وراث این حق را دارند که سهم خود را به هر شخصی که دوست دارند بفروشند اما

استفاده از ملک مشاع نیازمند رضایت تمام مالکین می باشد

یک وکیل :

با سلام و درود خیر نمیتوانی سهم ایشان را کنار بگذارید باید از طریق دادگاه دادخواست تقسیم وفروش مال مشاعی تقدیم نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود هر ورثه نسبت به مقدار سهم الارث خود میتواند از اداره ثبت تقاضای سند نماید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انتقال سند باید با رضایت تمامی مالکین وشرکا باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر شخص می تواند سهم خود را انتقال دهد ولی سهم شخص مخالف باقی می ماند
تنها راه حل دستور فروش است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر همه شرکا باید رضایت داشته باشند والا باید از طریق دادگاه برای تقسیم ترکه یا فروش ملک‌مشاعی اقدام کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

کارهای انحصار وراثت باید انجام شود و بعد از آن اقدام به تنظیم سند رسمی شود