مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از حق حقوق خود در کشور گرجستان دفاع کنم

سلام وادب
من در کشور گرجستان آپارتمان پیش فروشی خریده بودم موقع تحویل به دلیل مسدودی مرز و شیوع کرونا نتوانستم به انجا سفر کنم وکالتی تام برای یک ایرانی آشنا و ناجوانمرد فرستادم تا خودم بعد از کرونا به خودم منتقل کن متاسفانه اصلا جوابگو نمیباشد
لطفا راه کار لازم دارم
ضمنا ایا خودم میتوانم با حضور در سفارت ایران در گرجستان از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وکالت‌نامه شما بررسی شود بله میتوانید از او شکایت کنید