مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ( عدم تعویض پلاک )

سلام.
6 ماه پیش خودرویی فروختم وکالت تعویض پلاک دادم 45 روزه به خریدار..
ازون روز طرف دلال ماشین هست به یکی دو نفر دیگه فروخته وکالتی .
باعث شدند من تو این چند دوره ثبت نام سایپا نتونم خودرو ثبت نام کنم چون پلاک به نامم بوده ... منو علاف کردن امروزم وقت تعویض پلاک گرفت و نیومد ...
بابت خسارت که بهم زدن تو این 6ماه چطور شکایت کنم . و اگر توقیف پلاک کنم میتونم اول درخواست خسارت کنم بابت این 6 ماه ...بعد برم تعویض پلاک

پاسخ ها :

توقیف پلاک به دلیل عدم تعویض پلاک توسط خریدار خسارت عدم تعویض پلاک خودرو عدم تعویض پلاک توسط خریدار خودرو عدم تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو