مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی قدیم را میتوان اقدام کرد.

باسلام وعرض ادب چکی را درسال 89 برگشت زدم ومراحل رسیدگی واجراییه وروزنامه را انجام دادم که دستوروحکم واجراییه را اخذ کردم که دستوربه کلانتری مربوطه برای توقیف اموال گرفتم که صاحب چک یاحساب نقل مکان کرده بودوحتی روزنامه مجهول المکان ، رسیدگی واجراییه رادارم که موفق نشدم طلب راوصول کنم آیا الان میشود اقدام ک رد ؟چگونه ومراحل راتوضیح میدهید؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام، بله امکان این موضوع وجود دارد، به واحد اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله می بایست تقاضای پیگیری پرونده را از بایگانی راکد بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله با توجه به اینکه اگر از پرونده اجرای احکام بیش از 5 سال گذشته باشد می بایست مجدداً اجرایی صادر شود لذا مجدداً تقاضای صدور اجرایی نمایید در ابتدا باید به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید و پرونده شما از بایگانی راکد مطالبه گردد و سپس اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید پرونده را از بایگانی راکد در آورید و سپس درخواست صدور برگ اجراییه از شعبه صادر کننده حکم را نمایید