مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام از مادر

مادر پیری که سنش بالای 60 سال هست و هیچ گونه سوادی ندارد و یکی از فرزندانش در حادثه تصادف فوت می نماید که این متوفی دارای یک نانوایی بوده و زن و فرزند هم دارد که فرزند بزرگش به سن قانونی رسیده است حالیه همسر متوفی و فرزند بزرگش مادر متوفی را که کاملا بی سواد هست و کهولت سن هم دارد به دفتر خانه برده و پس از اقرار گرفتن از طریق دادگاه وکالت تام از ایشان گرفته و نانوایی را به نام همان فرزند بزرگ زدند ولی بعد از آن همان نانوایی را پسر به نام مادرش انتقال داده است در صورتی که این مادر صرفا به همان نوه اش وکالت داده و در حال حاضر از دادن این وکالت در دادگاه و دفتر خانه منصرف شده آیا می تواند با مراجعه و دادخواست وکالتش را پس بگیرد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به نوع وکالت دارد نیاز است تا توضیحات بیشتری ارائه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه اظهار نظر قطعی نیازمند مطالعه وکالت نامه مذبور می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت و اقرار کرده باشد که سهمش را به نوه بخشیده است در این صورت کاری نمی تواند انجام دهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر بلاعزل بوده باشد مشکلی نیست امکان پس گرفتن وکالت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به اثبات محجوریت مادر در زمان اعطای وکالت کنید.