مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام در مورد فروش آپارتمان

با سلام
بنده آپارتمانی رو خریدم که وام روش بوده،ولی کل پول به فروشنده پرداخت شده و ایشون وکالت تام به من دادن تا بعدا آپارتمان رو خودم به نامم بزنم،ولی چک آپارتمان رو همسرم داده،در ضمن قرداد بنگاه هم به اسم من هست
حالا شوهرم پشیمون شده و دنبال این هست که آپارتمان رو به نام خودش کنه
آیا میتونه اینکار رو انجام بده؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال شما تکراری است از باب حقوقی همسر شما ما قادر به طرح دعوا در خصوص آپارتمان علیه شما نیست با توجه به اینکه ثمن معامله توسط ایشان پرداخت شده است ست هر گونه ادعایی مطرح نماید محکوم به شکست است است مگر آن که ادعای هبه را مطرح نماید و با اثبات شرایط آن اقدام به رجوع از هبه نماید باید در شرایط مناسب روحی با ایشان صحبت کنید تا مشکلی به وجود نیاید و اگر وام آپارتمان تسویه شده است سریعاً سند آن را انتقال دهید و در سوال شما توضیح داده نشده است که آپارتمان در تصرف چه کسی است این مسئله حائز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می تواند پول را از شما مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر مبایعه‌نامه به اسم شما تنظیم شده باشد و در وکالتنامه ، شما وکیل باشید شما مالک ملک محسوب میشوید و امکان تغییر مبایعه‌نامه و وکالتنامه وجود ندارد

ولی اگر همسر شما ثمن معامله را داده باشد همسر شما میتواند مطالبه وجه را مطرح نماید البته با شرایط خاصی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
بله تحت شرایطی ممکن است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است اگر شما موافق نباشید دشوار است باید دید در قالب هبه انجام شده و یا صرفا بنام شما صوری نگارش شده است