مشاوره حقوقی رایگان - رای عدم تمکین همسر

سلام
شوهر من رای تمکین زده من هم در دادگاه گفتم تمکین میکنم وبعد دادگاه کارشناس فرستاد که کارشناس اولیه خانه شوهررو قبول کرد کارشناس یه نفر هم خانه را قبول کرد و لی کارشناس پنج نفره باتوجه به اینکه خانه پدر من رو دید خانه همسر قبول نکرد و سریع روز بعد دادگاه رای پنج نفره رو رد کرد ورای عدم تمکین داد رای به نفع همسرم داد
در تجدید نظر هم باز رای به همسرم دادند
و من لایحه زدم که کلید خانه را تحویل بده که بیام تمکین کنم همسرم هم لایحه زد که آدرس خانه را خودتان میدونید وهیچ اشاره ای به اینکه من گفتم کلید رو بیار نکرده و گفته خودت آدرس رو میدونید الان من چکار کنم و یه مدت هم هست که گذشته راستش من دلم نمی‌خواهد برم دم خونشون که من رو راه بده و شاهد ببرم راه دیگر وجود ندارد من باید منتظر بمانم که اون چکار می‌کنه الان اون میتونه رای ازدواج مجدد بگیره من چکار کنم ممنون از راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید طبق حکم دادگاه برگردید در غیر اینصورت شما ناشزه ونفقه نمیگیرید او هم می تواند حکم ازدواج ممجدد بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مراجعه کنید و اگر شما را راه نداد زنگ بزنید به کلانتری و صورتجلسه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما علاوه بر جواب حقوقی نیازمند بررسی روانشاسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام راهی جز مراجعه و تنظیم صورتجلسه توسط اجرای احکام وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر رای ازدواج مجدد بگیرد، شما هم می توانید به استناد همان رای ازدواج مجدد، طلاق بگیرید و نگران نباشید برلی راهکار بهتر نیاز به ارائه توضیحات بیشتر است. رأی عدم تمکین نهایتا نفقه شامل شما نمی شود ولی شما از قبل مهریه، می توانید این مبالغ را دریافت کنید لذا راه درست انتخاب کنید. به نظر می‌رسد مسیر فعلی اشتباه هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مقام قضایی می تواند برخلاف نظر کارشناسی اعلام رای نماید ،
در خصوص قسمت دوم سوالتان متاسفانه باید مراجعه نمایید در غیر این صورت همسرتان می تواند گواهی نشوز اخذ کند که بنظر تمام این مانور از سوی ایشان برای اخذ این گواهی و عدم استحقاق نفقه شماست ،
البته نگران نباشید در صورتی که ایشان حکم ازدواج مجدد را گرفت سریعا برای دیگر حقوق مالی تان اقدام نمایید چون لازمه اذن نکاح مجدد اثبات ملائت است و با وجود این اعسار ایشان در دعوی مهریه یا اجرت المثل ایام زوجیت مورد قبول قرار نمیگیرد