مشاوره حقوقی رایگان - رای عدم تمکین

سلام به استناد ماده 1085 قانون مدنی قاضی رای به حق حبس همسرم داده و لذا با توجه به اینکه بنده از لحاظ سلامت جنسی و زناشویی مشکلی نداشته ام اما همسرم از رابطه زناشویی ترس داشته و به دکتر هم مراجعه کردیم اما افاده نداشت اکنون در خانه پدرش است و من چگونه میتوانم رای عدم تمکین بگیرم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

میتوانید با توجه به استفاده از حق حبس همسرتون و ایجاد شرایط دشوار تقاضای تجویز ازدواج مجدد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست فرستادن زوجه به پزشکی قانونی را نمایید
و ادعای شما باید با ارائه مستندات و گواهی پزشک احراز گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حق حبس دارد الزام معنی ندارد باید مهریه را بپردازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن دوشیزه باشد می تواند به حق حبس استناد کند.
زن می تواند در دادگاه اعلام کند تا زمانی که مهریه کامل پرداخت نشده حاضر به تمکین نیستم در این صورت اگر باکره باشد دادگاه با درخواست الزام به تمکین موافقت نمی کند.