مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی طرح شکایت از ابتدا

با عرض سلام
در سال 95 پدرم به من و خواهرم منزلش را فروخته بودند و ایشان حدود 5 ماه است که فوت کرده اند ولی همسر ایشان که 8 سال با ایشان زندگی کرده بودند و پدرم هیچگونه رضایتی از ایشان نداشتند و از سر دلسوزی طلاقشان نمیدادند و در زمان بیماریهای پدرم همیشه ایشان را ترک میکردند حالا حاضر به تخلیه ملک ما نیستند که قانونی متعلق به من و خواهرم است و دارای کد رهگیری و هولگرام است. میخواستم بدانم شروع طرح شکایت چگونه و از کجا است.
با تشکر بسیار

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
اگر سند رسمی به نامتون هست میتونید تقاضای خلع ید بدهید البته بهتر است با وکیل دادگستری مراجعه و حضوری مشورت بگیرید