مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو مزایده ای

رفع توقیف خودرو مزایده ای

باسلام اینجانب در تاریخ برج 9سال97یک خودرو که شخصی از طریق مزایده مواد مخدر شیراز خریده بود خریداری کردم و تعویض پلاک نکردم در تاریخ 2سال 98 بنا به دستور تعزیرات اسلامشهر ماشینم توقیف شد برای اینکه پلاک ماشین هنوز بنام صاحب اولیش بود و این اقا بدهکار تعزیرات بوده درصورتی که این ماشین با همین پلاک که در سندی که مواد مخدر شیراز داده قید شده من خریده ام و الان هیچ ارگانی و حتی تعزیرات اسلامشهر که حکم به توقیف خودرو داده جوابگوی من نیستند و ماشینم را رفع توقیف نمیکنند تا موقعی که صاحب پلاک با تعزیرات تسویه حساب نکند. الان تکلیف من چیست؟ و صاحب پلاک هم سال 91ماشین را فروخته و ادعایی ندارد و چند دست گشته و چندسال بعد مواد مخدر شیراز ماشین را از شخص دیگری گرفته و در مزایده فروخته در ضمن وکالت تعویض پلاک هم بنام خودمه و ماشین در استان فارس توقیفه و حکم توقیفی هم از اسلامشهر تهران صادر شده. ممنون میشم جوابمو بدین که باید چه کنم و از کدام استان اقدام کنم؟ ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با عرض سلام.چون مرجع توقیف خودرو تعزیرات اسلامشهر میباشد برای رفع توقیف نیز باید به همان مرجع مراجعه کنید .در صورتی که توقیف خودرو بعد از انتقال به شما از طریق مزایده ، صورت گرفته باشد ،مکلف است نسبت به آزادی خودرو اقدام نماید درغیر اینصورت راهی جز پرداخت بدهی های تعزیرات وجود ندارد .در این صورت شما میتوانید بدهی ها را پرداخت کرده و خودرو را تحویل بگیرید و سپس جهت مطالبه هزینه های پرداختی به شخص بدهکار مراجعه کنید.