مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه بودن تاریخ تولد در پاسپورت

سلام و وقت بخیر،
شخصی ک من پایین توضیحاتش رو گفتم ایرانی نیست، یعنی در افغانستان متولد شده و بعد از 9 سال به ایران اومدن، گفت ک یکی از نزدیکانش برای اینکه نفرستنش سربازی سنش رو همون موقع چهار سال کمتر زده توی شناسنامه افغانستان، و از اون طریق هم وارد پاسپورتش شده، میگه که اطلاعاتش رو سازمان(نمی دونم سازمان چی...یه سازمانی ک مال امداد رسانی به کشور های محرومه) ثبت کرده و قابل اصلاح نیست،
با این توضیحات، ممکنه حرفش درست باشه?

من با پسری آشنا شدم ک به گفته خودش در پاسپورتش تاریخ تولدش رو چهار سال عقب تر زدن، یعنی در پاسپورتش نوشته شده متولد 1385 هست، ولی خودش ادعا میکنه که متولد 1381 هست؛ آیا همچین چیزی ممکن هست اصلا؟!
برام مهم هست ک بدونم و از پاسگوییتون خیلی ممنون میشم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که در شناسنامه درج نشده باشد و در توضیحات آن در گذرنامه نیز درج خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما می توانید طبقه بالا را اگر خودتان ساخته اید دادخواست اثبات مالکیت بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره گذرنامه پیگیری نمایید چنین چیزی امکان پذیر نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اصلاح شود در غیر این صورت در مسافرت های خارجی ممکن است مشکل ساز شود