مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه بودن تاریخ تولد در پاسپورت

سلام و وقت بخیر، من با پسری آشنا شدم ک به گفته خودش در پاسپورتش تاریخ تولدش رو چهار سال عقب تر زدن، یعنی در پاسپورتش نوشته شده متولد 1385 هست، ولی خودش ادعا میکنه که متولد 1381 هست؛ آیا همچین چیزی ممکن هست اصلا؟!
برام مهم هست ک بدونم و از پاسخگوییتون خیلی ممنون میشم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ان را اصلاح کنید از اداره گذرنامه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر از روی مشخصات شناسنامه پر میشود مگر صغر سنی کرده باشد که در توضیحات شناسنامه مشخص میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درخواست اصلاح در مركز پليس ١٠ دهيد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اشتباه ممکنه رخ بده ولی اگر با همین مدرک تونسته به خارج از کشور بره خب قطعا تعارض این مدرک با سایر اسناد سجلیش معلوم می شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما صرفا می بایست به شناسنامه مراجعه نمایید و قسمت توضیحات آن را ملاحظه کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اولا ک حتی اگر متولد 81 با‌ه در سنی نیست که بخاد با کسی وارد رابطه بشه دوما پاسپورتش اشتباه شده سایر مدارکش ک اشتباه نیست، اونا رو ببینید. سوما همین سوالتون نشونه اینه ک برا شما وارد روابط اینچنینی شدن خیلی زوده. مراقب خودت باش. از تو فقط ی دونس.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از اداره گذرنامه پیگیری کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
امکان کم کردن سن تا پنج سال برای همه افراد وجود دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

البته در موارد استثنایی ممکنه اشتباهی صورت گرفته باشه ولی چون پاسپورت از مهمترین اوراق شناسایی هستش قالبها چنین اتفاقی نمی افتد

مینا احمدی

مینا احمدی :

خير
اطلاعات پاسپورت بر اساس اطلاعات ثبت شده در كد ملي مي باشد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود احتمالش کم است از اداره گذرنامه پیگیری نمایید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام
تاریخ تولد درپاسپورت براساس مدارک هویتی است.

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
شناسنامه ش رو ببینید