مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باعرض سلام خدمت وکلای محترم... بنده پرونده مهریه ای در حل اختلاف دارم و شوهرم اعسار داد و به پرداخت هر 6 ماه یک سکه محکوم شد و دوباره تعدیل اعسار زد و متأسفانه این بار رای به هر 12 ماه یک سکه تغییر پیدا کرد... و باز ایشون پرداخت نکردن و شورا اعلام کرده که دیگه بابت مهریه حکم جلب نمیدن و بنده باید مال معرفی کنم که خب ایشون مالی به نام خودش نداره ... الان تکلیف من ب عنوان یه زن برای مهریه ای ک تو دین و قانون عندالمطالبه و حق شرعی زن قید شده چیه؟؟؟ چون شورا میگه اگه مال معرفی نکنی هیچ کاری نمیشه کرد و مرد آزاده و تمام...

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طبق قانون محکومیت های مالی چنانچه مالی ازمحکوم علیه شناسایی وتوقیف نگردد شمامی توانید درخواست صدوربرگ جلب راکنید ابتداعا ازشورا درخواست استعلام وشناسایی اموال رامطرح کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام
در صورتیکه اقساطش رو پرداخت نکرد میتوانید تقاضای جلب او را بکنید

یک وکیل

اساسا شما نباید از طریق شورا اقدام میکردید.