مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام.بنده بابت نفقه دو فرزند مبلغ 700000تومان هر ماه پرداخت میکنم.همسر بنده دادخواست تعدیل داده و اظهار داره که خرج تحصیل و هزینه های پزشکی از این مبلغ نفقه جداست و هزینه های تحصیل و درمان باید جدای از نفقه پرداخت بشه آیا چنین امکانی وجود داره که بنده غیر از مبلغ نفقه تعیین شده توسط کارشناس هزینه تحصیل و درمان فرزندان را از گذشته تا حال و آینده را جدا بپردازم؟یعنی دادگاه بنده را ملزم به پرداخت میکنه؟ممنون میشم اگه کامل جواب رو بدین.تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
قانون در این خصوص ساکت است ولی به نظر می رسد هزینه تحصیل تا مقطعی که تحصیل فرزندان اجباری است جزءنفقه محسوب می شود اما اگر فرزندی بخواهد در دانشگاه تحصیل کند اجباری برای پدر و مادر او برای پرداخت هزینه تحصیل نیست.

یک وکیل

بستگی به نظر کارشناس و تشخیص دادگاه دارد.