مشاوره حقوقی رایگان - قانون آپارتمان نشینی

باسلام در آپارتمان زندگی میکنیم و همسایه کل حیاط به اندازه بیش از 30گلدان و تخت قهوه خانه ای و میز و دوچرخه هایی به اندازه 3تا و ماشین بچه گذاشته در حیاط مشاع آپارتمان، سوالم این است آیا همسایه ای در اپارتمان بدون رضایت همسایه دیگر میتواند از حیاط به اینصورت استفاده کند و ایا با شکایت من قاضی دستور جمع کردن این وسایل میدهد یا هرکسی میتواند هرچیزی را در حیاط اپارتمان بگذارد و در اینصورت دیگر جایی برای گذاشتن وسایل من در حیاط نیست و طبق سند رسمی که دارم نوشته حیاط مشاع و این طبقه اصلا سندی هم ندارد، و افرادی هم نیستندکه بخوایم با انها صحبت کنیم و چیزی رو متوجه نمیشوند، ممنون میشوم راهنمایی کنید چه کاری انجام دهم و قانونی در این موارد هستش یا نه؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

استفاده از مشاعات باید با اجازه همه شرکا باشد . در هر حال از طریق مدیر ساختمان و هیئت مدیره ساختمان اقدام کنید