مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام و عرض ادب بنده و همسرم از فروردین برای طلاق توافقی اقدام کردیم همه مراحل رو پشت سر گذاشتیم روز دادگاه برای 16 مرداد تعیین شد. چون ما یه بچه 5 ساله داریم خیلی تردید کردیم و همین تردید باعث شد روز دادگاه حاضر نشیم الان که 3 شهریور هست مجدد بنده پشیمون شدم چرا که همسرم به قول هایی که داده بود عمل نکرد میخوام تا دیر نشده دوباره اقدام کنم. لازم به ذکر است حکم نهایی صادر شده و تا 20 روز امکان اعتراض وجود داره از این 20 روز ده روز باقی مونده میخوام ببینم راهی وجود داره که دوباره مراحل قبل طی نشه و مجدد جلسه دادگاه تعیین بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
سوالتون مبهمه . چون ننوشتید که چه حکمی صادر شده و نگفتید که در مورد چی پشیمون شدید و نیاز به توضیح بیشتر دارد. در ثانی جلسات لاق توافقی بصورت فوق العاده است و نیاز به زمان و تعیین جلسه نداره .

یک وکیل

اگر توافق در دادگاه ثبت شده دیگر نمیتوانید آن را به هم بزنید