مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیام توسط شوهر

با سلام
من با آقایی صحبت میکردم حالا شوهرم میخواد پرینت پیامک ها رو بگیر میخواستم ببینم پرینت پیام تا چند وقت قابل اخذ؟ با مجوز دادگاه
بعد اگر این پیام ها فقط پیام های احساسی باش و جنسی نباش باز هم حکم خیانت داره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا رابطه‌ای نامشروع مجازی را گاها جرم می‌دانند باید دید مفاد آنان چگونه است....
و اما:
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

همسرتان نمی تواند پرینت بگیرد این فقط در صلاحیت دادگاه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تا حداکثر 6 ماه قابلیت اخذ دارد
بله متاسفانه در حکم رابطه نامشروع مادون زنا است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تا زمانی که پیام ها موجود باشند با دستور مقام قضایی اخذ پرینت امکان دارد
بله رابطه نامشروع مادون زنا قابل اثبات است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گرفتن پرینت توسط دادگاه مقید به تاریخ خاصی نیست ولی اوپراتورها تکلیف دارند حداقل تا 6 ماه داده را نگه داری کنند .
پیامهای حاوی مکالمات احساسی می تواند رابطه نامشروع باشد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
احراز روابط نامشروع در این باب با توجه به توضیحات فوق منتفی است منتها از بابت هتک حیثیت خانوادگی قابل پیگیری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید این متن در چه شرایطی و در چه ساعتی و با چه محتوایی بوده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نوع پیامک‌ها باید رویت شود بعید است خیانت محسوب شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا 6 ماه ،اصولا پیام ارتباط نامشروع محسوب نمیشود چرا که مصادیق رابطه نامشروع فیزیکی است مگر اقرار به رابطه شده باشد در کنار سایر ادله و امارات

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حداقل تا شش ماه قابل دریافت است با حکم قضایی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا6ماه_رابطه نامشروع محسوب نمیشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در شکایت رابطه نامشروع بلی زن شوهر دار چه پیام احساسی دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود متن پیام قابل پرینت نیست پرینت مکالمات و شماره پیام ها تا شش ماه قابل اخذ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تا شش ماه قابل استعلام است متن پیام ها می بایست بررسی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق قانون جرائم رایانه ای، اپراتورهای تلفن همراه مکلفند که اطلاعات تماس و پیامک را تا شش ماه ذخیره کنند و صرفا پرینت مکالمات شش ماه اخیر آن هم با طرح شکایت مثل رابطه نامشروع با دستور مقام قضایی برای مرجع رسیدگی کننده ارسال می شود.
قاضی پرونده کیفری خود راسا حق استعلام و اخد پرینت مکالمات و پیامک ها را ندارد بلکه باید با مکاتبه با ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات کل قوه قضاییه و ذکر اطلاعاتی نظیر مشخصات پرونده، علل اخذ و محتوی مورد نظر، مشخصات شماره مبداء و مقصد، مقطع زمانی مورد نظر و…، از این مرکز بخواهد تا از اداره مخابرات پرینت ورودی و خروجی تلفن همراه شماره مورد نظر را استعلام و نتیجه را به شعبه ارسال نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا تا6 ماه
بستگی دارد ممکن است رابطه نامشروع محسوب گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی 1-اخذ پرینت با دستور مقام قضایی و صرفا تا 6ماه نگهداری می گردد. 2- صرف چت در فضای مجازی و بدون ملاقات حضوری هرچند فعل حرام می باشد ولیکن از مصادیق رابطه نامشروع نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا 6 ماه. پیام جنسی نباشد رابطه نامشروع نیست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تا شش ماه قابل اخذ هست در خصوص سوال بعدی اظهارنظر نیاز به بررسی پیام ها دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
معمولا تا 6 ماه قبل می گیرند، و پاک شدن امکان ندارد. و صحبت تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمی شود. نگران نباشد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام اصولا" بین 6 تا یکسال میتوان پرینت را درخواست داد و هر پیامی در این مورد که با فردی که نامحرم باشد رابطه نامشروع می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
طلاق بگيريد اما خيانت نكنيد
استغفار نماييد ؛ دادگاه دادگستري اثبات نشود ؛ روز جزا و دادگاه الهي را چه بايد كرد!

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پیامهای حاوی مکالمات احساسی می تواند رابطه نامشروع باشد

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام. پرینت تنها با دستور قضایی ممکن است.
بستگی به نظر مقام قضایی دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیانت که نه اما برخی دادگاه ها حکم روابط نامشروع میدن برخی نه یعنی شلاق تعزیری

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
گرفتن پرینت حتما باید به دستور قاضی باشه که خیلی سخته
پیامها خیانت محسوب میشه یا نه نمیدونم
ولی اگه در پیامها قرار ملاقات بشه رابطه نامشروع محسوب میشه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرینت پیام ها فقط با دستور قاضی داده می شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا شش ماه و دیگر تصمیم دادگاه است که چه استنباطی از متن پیامها داشته باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اثبات خیانت و رابطه نامشروع نیاز به مدارک قوی و مستدل است و صرف پیامک احساسی دال بر جرم مذکور نیست.