مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

خانم درخواست طلاق خلع داده ولی من دوستش دارم برای دادگاه بخشیدن مهریه کافیه برای دادگاه من باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در قانون، طلاق حق مرد است و زن نمیتواند به جز در شرایط خاص که قانون مشخص نموده است تقاضای طلاق نماید . در طلاق خلع اگر زنی چیزی از مال خود یا مهریه را در قبال طلاق می بخشد نیازمند قبول ان از طرف زوج است. در حال حاضر طلاق یک طرفه از سوی زن منوط به اثبات عسر و حرج از جانب او یا اثبات یکی از شروط دوازده گانه سند ازدواج است که تشخیص آن با دادگاه است یعنی اگر نتواند اثبات کند و زوج راضی به طلاق نباشد کاری بسیار دشوار است .

یک وکیل

زندگی خودتان را تباه نکنید . زندگی اجباری نیست. اگر نمیتوانید عشق خودتون را به او ثابت کنید و او همچنان از شما خواهان طلاق هست آن را تمام کنید. هرگز کسی نمیتواند دیگری را وادار به دوست داشتن و عشق بخود کند.