مشاوره حقوقی رایگان - شراکت بدون قرارداد

سلام.یک سال پیش با یکی از دوستانم شروع به راه اندازی هایپر مارکت کردیم. قرار بود بعد از تکمیل کار قرارداد ببندیم.تقریبا بصورت مساوی سرمایه آوردیم ولی هیچ قراردادی بین ما نیست و جواز کسب و همه فاکتورها به ایم ایشونه.البته خانواده هامون کاملا در جریان شراکت هستند.الان شریکم برای بستن قرارداد بهونه میاره و من دستم به هیچ کجا بند نیست.لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم .ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید و یا پیام و چتی دال بر موضوع شراکت و جزییات آن موجود است ارایه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قرارداد شما باید بررسی شود میشنهاد میشود مشاوره بگیرید