مشاوره حقوقی رایگان - پخش فیلم خارج از مشاعات برای ساکنین

با سلام احتراما بنده به منزل خواهرم رفته بودم و در هنگام خروج بیرون از ساختمان چند عدد کاغذ با کیسه فریزر در محله ای که کیسه های زباله از درب ساختمان توسط شهرداری جمع آوری میشه گذاشتم و بعد متوجه شدم مدیر ساختمان از 4جهت فیلم بنده را پخش کرده و موجبات تمسخر و توهین به بنده و خانواده خواهرم رو فراهم کرده... میخواستم بدون طرح اعاده حیثیت از ایشان امکان پذیر هستش یا خیر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر
علیه شما می توانند به عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی شکایت کنند