مشاوره حقوقی رایگان - فریب و وعده ازدواج و تجاوز

سلام من یکسال با پسری دوست هستم اولش بگم که من کلا آدم ازدواجی هستم و اصلا از دوست پسر این چیزا خوشم نمیاد این آقا با اسم ازدواج اومد جلو منم همون هفته اول به خانوادم گفتم خانواده اونم میدونستن اولا آدم خوبی به نظر میرسید تا اینکه همین دوماه پیش منو کشید بیرون گفت دیگه بیا مامان بابام ببیننت رفتن باغ توام بیا بریم دیگه تصمیمامونو بگیریم منم چون بابام از این پسر تحقیق کرده بود و خوب گفته بودن ازش اعتماد کردم بعد که رفتیم از پدر مادرش هیچ خبری نبود و اونجا بهم تجاوز از پشت کرد من فرار کردم از دستش اونجا باغ دارها زمین دارا بودن دیدن بهشون پناه بروم با ماشین افتاده بود دنبالم همون شبش بهش گفتم فردا میرم شکایت از ترسش گفت شماره مامانتو بده زنگ بزنم بیایم شماره رو دادم ولی نزد گفت بزار یک ماه دیگه تولدته روز تولدت بیام تولدمم شد خبری نشد الانم میگه عید میام و اصلا ازش خبری نیست نه زنگ میزنه نه پیام میده من دوتا صدا ازش دارم که گفته آخه با کدوم مدرک میخوای شکایت کنی چه جوری میخوای ثابت کنی و یکی هم اون آقایونی که تو باغ ها بودن دیدن یکی هم لباس زیرمو نگه داشتم که خیس شده بود با توجه به اینا میشه ثابت کرد؟ تازه تو یکی از ویس هاش گفته منو میخوای بدی دست این قاضی هایی که تو خیابون رد میشی میگیرن میکشنت
میخواستم ببینم اینا مدرک های خوبی هستن؟ فقط یه مشکلی هست من قبل این اتفاق خیلی خوب باهم حرف میزدیم تو پیامکهامون چتامون فکر میکردم آدمه اونا برای من بد نمیشه؟ من فقط خوب حرف زدم باهاش مثلا عشق و عاشقی این چیزا ولی حرفای بی تربیت اصلا
به خانوادش هم گفتم فکر میکنن میترسم و شکایت نمیکنم الان وکیل گرفتم میخواستم بدونم نتیجه ای میگیرم برای شکایت تجاوز به عنف با این مدارکی که دارم ممنون

پاسخ ها :

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

با سلام میتونید به اتهام تجاوز به عنف ازش شکايت کنید با شاهد و شهود و ویس میشه در دادگاه اثبات کنید ولی ای کاش پزشکی قانونی هم می‌رفتید بعد از تجاوز تا مدرک محکمی دستتون بود