مشاوره حقوقی رایگان - سقف روی حیاط خلوت

با سلام و وقت به خیر، اینجانب در یک مجتمع 30 واحدی طبقه دوم زندگی میکنم که واحد طبقه همکف مبادرت به زدن سقف از جنس سکوریت مجاور پنجره واحد ما نموده که پر از فضولات پرندگان میشود و از نظر بهداشتی و دید بیرونی بسیار فضای نا مناسبی ایجاد شده، اینجانب پس از ثبت شکایت در شورای حل اختلاف منطقه یک و تایید کارشناس و ثبت لایحه و دادخواست نوبت دادگاه داشتم که متاسفانه با وجود فحاشی های خوانده و توهین انها قاضی اصلا به مطالب من توجهی ننمود و دادخواست رو رد نمود و گفت باید مدیر شکایت کنه، متاسفانه مدیر هم به هیچ وجه این کارو نمیکنه، ایا واقعا برای من که دارم عذاب میکشم هیچ راهکار قانونی وجود نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

مسلما از طریق دادگاه قابل حل نیست چون در قانون پیش بینی نشده ، فقط از طریق شهرداری درصورتی که خلاف پروانه ساخت یا اصول شهرسازی و زیبا سازی باشد امکان شکایت هست.