مشاوره حقوقی رایگان - مشک خالی

سلام تو محور میناب بودم با نیسان به طور اتفاقی یه مشک پاره تو مسیر دیدم و برداشتم انداختم تو ماشینم جلو من یگان امداد ایست زدش وایستادم وبه جرم مشک خالی واغشته به گازویل ماشینم توقیف شده وبرام پرونده تعزیراتی تشکیل دادن و رفتن کارشناسی کردن ظرفیت مشک خالی 1800لیتر گازویل میخوره وبه طبق همین برام جریمه بریدن لیتر105000هزار که جمع کل میشه 189ملیون کجا قانون گفته واسه یه مشک خالی این همه جریمه ایا قاضی تعزیرات میتونه همچین حکمی بده ممنون از وکلای دادگستری

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قاضی با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خب این مه وسیله ارتکاب جرم که همانا قاچاق سوخت بوده است می باشد، اینکه چگونه 105 هزار لیتر شما را جریمه کرده اند جای سوال دارد به رأی اعتراض کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر مستدل و مستند به مواد قانونی به حکم صادره اعتراض نمائید