مشاوره حقوقی رایگان - زمین منابع طبیعی ارثی

با عرض سلام
پدر بزرگم سال1359 به مقدار حدوی یک هکتار از زمین های منابع طبیعی در اختیار خود داشته بود که درآن کشت وکار گندم ودرخت رز داشته که از قبل تا به حال آثار کوچکی از درختان رز هست ودیوار کشی کوچکی در آن نمایان است که با تاییدشورای محل وقت سال 59 در خواست سند واگذاری کرده بوده .حال پس از گذشت سال ها وراث چگونه میتوانند اطلاع پیدا کنند که سند درخواستی درچه مرحله ای بوده یا هست .وسوال بعدی اینکه متن نامه برای مراجع قانونی چیست و آیا این زمین بایر ویا دایر است .لطفا راهنمای بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مراجع مربوطه می توانید پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای تعیین وضعیت ملک ابتدا نقشه یو تی ام بگیرید سپس به اداره منابع طبیعی مراجعه کنید تا با بررسی موضوع و تطبیق با نقشه هوایی، مشخص کند زمین جزء اراضی ملی هست یا مستثنیات؟ و اقدامات بعدی روتین است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
این زمین جز اراضی منابع طبیعی محسوب میشود
ابتدا باید مشخص گردد که این اراضی دارای رای کمیسیون ماده 56 میباشد یا دارای آگهی منابع ملی میباشد

و اگر شما سند مالکیت یا دلیلی مبنی بر مالکیت دارید باید
حسب مورد دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی مطرح نمایید و توسط کارشناس بررسی خواهد شد که آیا زمین دارای آثار کشت و عمران و احیا بوده است یا خیر
و ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید برررسی لازم و دقیق صورت گیرد و قبل آن بهتر است مشاوره تلفنی یا حضوری داشته باشید