مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خدمت وکلای گرامی خانم بنده در دفتر ثبت اسناد کل مهریشو گفته گرفته منم وکالت بچه بهش دادم ایا میتونه درخواست طلاق توافقی کنه اخه من راضی به طلاق نیستم البته قبل از بخشیدن مهرش مهرشو گذاشته بود اجرا میتونه دوباره بگه مهرمو میخوام ممنون از جوابتون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به توافقاتتون داره . اگر وکالت طلاق بلاعزل به او داده باشید میتواند برای طلاق توافقی اقدام نماید .

پرسشگر :

ببخشید من وکالت طلاق ندادم فقط وکالت بچها بهش دادم

یک وکیل

طلاق ربطی به بخشش مهریه ندارد . اگر عسر و حرج زوجه و یا نقض شرایط ضمن عقد توسط شما در دادگاه ثابت شد ؛ زوجه میتواند با گرفتن کل یا بعضی از مهریه یا بذل آن طلاق بگیرد چه شما بخواهید چه نخواهید