مشاوره حقوقی رایگان - فروش سه دونگ خانه

من و همسرم آپارتمانی را سه دونگ سه دونگ شریکیم . سند خانه را برداشته و برده من برای فروش یه دانگ خانه ام چه باید بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به اداره ثبت مراجعه نمایید و درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید
و باید نامه عدم افراز مال مشاع
اخذ نمایید

و سپس باید دادخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید و بعد ملک توسط کارشناس قیمت گذاری خواهد شد و به مزایده گذاشته خواهد شد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اظهارنامه ابتدا سند را مطالبه نمایید اگر پس نداد از طریق دادگاه استرداد آن را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرگونه دخل و تصرف در مال مشاع باید با رضایت صاحبان مشاغل باشد مگر آن که تجاوزی در حریم دیگر صاحب این ایجاد نشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی است باید از طریق دادگاه اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت می توانید پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا آگهی روزنامه سپس مراجعه به اداره ثبت و درخواست سند المثنی که البته سند قبلی باطل می شود و برای هر کدام سند تک برگ جدا صادر می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره ثبت محل وقوع ملک جهت افراز مال مشاع مراجعه کنید. در صورت عدم نتیجه ، باید دادخواست به خواسته فروش مال مشاع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام درخواست المثنی دهید و سپس افراز ملک اگر نشد فروش

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست تقسیم مال مشاع تنظیم نمایید