مشاوره حقوقی رایگان - توقیف و به مزایده گذاشته شدن خودرو بخاطر مهریه

سلام من یک خودرو پراید داشتم که قبل از متارکه آنرا فروخته بودم همسر سابقم حکم توقیف خودرو را گرفت و خودرو توقیف شد وکیل گرفتم ماشین آزاد شد ولی ایشان دوباره حکم توقیف گرفت و ماشین به مزایده و فروخته شده آیا مجددا میتوانم برای رفع توقیف اقدام نمایم یا از طرف صاحب ماشین (خریدار) بعنوان معترض ثالث میشود برای استرداد آن اقدامی نمود؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شخصی که از شما خریده بوده میتواند معترض ثالث شود

یک وکیل

خیر کاری نمیتوانید بکنید