مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از شوهر معتاد

سلام.
بنده شوهرم معتاده ارثیه پدریم رو فروختم و با اون خونه ساختیم
اسکلت ساختمون به اسم منه و زمینش به نام شوهرمه .
یه بچه هم دارم. میخوام طلاق بگیرم .
سوال اول اینکه بچه مال کی میشه؟
و سوال بعدی اینکه ساختمونش برا کی میشه؟
سوال آخر اینکه مهریه به من میرسه؟
تشکر.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بچه تا7سالگی درحضانت مادر میباشدوباتوجه به وضعیت اعتیادپدردرحضانت شما خواهدماند،هرکدام شمابرابراسنادومدارک متعلق به شماخواهدبود،مهریه حق شرعی وقانونی زن میباشدوبه شمامیرسد.موفق باشید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

تشخیص حضانت طفل با دادگاه خانواده است اما با فرضی که بیان کردید احتمال اینکه به شما واگذار بشه زیاد است. زن در هر صورت بعد از وقوع عقد نکاح مستحق دریافت مهریه خواهد بود.