مشاوره حقوقی رایگان - ویزا آلمان

سلام خسته نباشید
من خانواده ام به شخصی اعتماد کردن که گفت من در سفارت ها آشنا دارم و میتونم شما رو قانونی با ویزا از کشور به مقصد آلمان خارج کنم قرار بود یک تیر همه چیز رو درست کنه ولی تا امروز کشیده شد تازگی ها عکس بی حجاب خواسته برای ویزا و همچنین مدارکی که ربطی به ویزا ندارن و این شخص در کار جعل اسناد هم هست
چون از من درخواست مدارک تحصیلی کرد مدارک دوره پیش دانشگاهی من رو گرفتن اونم اصلش رو همراه با کارت دانشجوییم و زمانی که گفتم پس بدید گفتن برا سفارت لازمه باید بیارید من گفتم دست خودم باشه خودم میارم گفتن اگر نمیتونی بیاری همیم مدرک رو برات بزنم کلا انگار از جعل خوششون میاد
من میخوام بدونم چطور میشه از این فرد شکایت کرد
البته من خانواده ام اعتماد کامل به فرد رو دارند و منتظر وقت انگشت نگاری سفارت هستند و مشکل اینجاس به تنهایی نمیتونم شکایت کنم چون خانواده بفهمن برام مشکل میشه
ولی با توجه به اتفاقاتی که افتاده از فروردین تا الان من میدونم فرد کلاهبرداره
لطفا راهنمایی کنید من رو

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید از طریق دادسرا شکایت کنید

یک وکیل

دیگر ادامه ندهید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
دوست عزیز خودتون شخصا به سفارت مربوطه مراجعه کنید و از تشکیل پرونده خودتون مطمئن بشید, چنانچه اقدامی صورت نگرفته بود شکایت کنید