مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حق السهم مستمری پدر فوت شده

سلام. مادر و خواهرم به ترتیب با درصد 50 و 25 از حق السهم حقوق بازنشستگی (تامین اجتماعی) پدر فوت شده بنده استفاده می کنند. یک خواهر دیگه دارم که به تازگی طلاق گرفته و تاکنون از مستمری پدر استفاده نمی کرده. با توجه به اینکه طبق قانون بازماندگان می تونند تا 100 درصد حق السهم پدر فوت شده رو دریافت کنند، آیا خواهر طلاق گرفته بنده می تونه 25 درصد باقیمانده رو استفاده کنه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در صورتی که سن ایشان کمتر از هیجده سال تمام باشد و یا منحصرا به تحصیل اشتغال داشته باشند یا به علت بیماری یا نقص‌عضو طبق گواهی کمیسیون پزشکی موضوع ماده 91 این قانون قادر به کار نباشند بله به ایشان تعلق میگیرد